2011-10-24

I really want to go outside and make it light all day

så där känns allting just precis nu. lika fint och storslaget som cults 


Jagkanpratabaklänges har fått ytterligare en redaktör och skribent! Hon heter (bästa) Katja och vi blir från och med nu två som skriver här i bloggen. Aktiviteten har varit oförlåtligt låg här på sistone, det hela kan skyllas på hur omotiverad jag har känt mig men tidsbrist är åtminstone halva sanningen. Den problematiken lär dock upphöra i och med utökningen av redaktionen! Jag har fått in en del tips angående konserter och nya spännande band i Stockholm. Fortsätt höra av er, alla förslag välkomnas! 

Igår var Jagkanpratabaklänges på Strand för att se fenomenala The Melvins. Andra gången vi båda ser dem, och  precis så glada och nöjda som vi var förra gången var vi även efter gårdagens spelning. Vilket band! Nog för att musiken är helt jävla briljant, men vilka karaktärer! King Buzzo är verkligen KUNG med sitt gråsprängda krull i sann Sideshow Bob-anda och domedagskåpa. 

Imorgon spelar Yuck på Debaser Slussen, det ser vi fram emot. En kortare recension av den spelningen kan ni läsa här i bloggen imorgon! Och en av höstens stora höjdpunkter 4:e november: BON IVER! Det finns ett antal artister och band som finns med på ens musikaliska bucket list; Justin Vernon är en sådan artist. Ett steg närmare ett avslut på hela den här cirkusen med ett leende på läpparna. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar